Jos Maccabiani

Jos Maccabiani

Managing Director

jos.maccabiani@sensar.nl

Jos heeft meer dan tien jaar ervaring als geotechnisch ingenieur bij GeoDelft/Deltares en vanuit deze achtergrond helpt hij graag bij het toepassen van InSAR metingen in de praktijk. In een vorige functie heeft hij een traditioneel InSAR-team geleid en hier heeft hij verschillende praktische oplossingen ontwikkeld om InSAR monitoring in te zetten bij gemeenten, nutsbedrijven, aannemers, dijkbeheerders en mijnbouwbedrijven.

Esteban Aguilera

Esteban Aguilera

Technisch Directeur

esteban.aguilera@sensar.nl

Esteban is verantwoordelijk voor onze technisch leiderschap, in het bijzonder voor ontwikkeling van onze in-house InSAR software. Na een Master-titel in Informatica is hij bij het prestigieuze DLR-instituut in Duitsland ‘summa cum laude’ gepromoveerd op geavanceerde InSAR technieken. Esteban heeft zo’n 10 jaar werkervaring in beide vakgebieden.

Reinier Oost

Reinier Oost

Geomatics Engineer

reinier.oost@sensar.nl

Reinier combineert zijn Master-opleiding Geomatics aan de TU Delft met zijn passie voor programmeren en automatiseren. Hij bouwt nieuwe InSAR- en GIS-functionaliteit in ons platform. Daarnaast werkt Reinier aan de automatisering van onze kwaliteitsborgings processen.

Anibal Rivero

Anibal Rivero

DevOps and Software Engineering

anibal.rivero@sensar.nl

Anibal ontwerpt en bouwt ons schaalbare data processing platform en de tools om ons serverpark efficiënt te beheren. Met een opslagcapaciteit op de schaal van een petabyte en met tientallen servers is zijn werk een belangrijke pijler van Sensar’s succes.

Arjan Tabak

Arjan Tabak

Geomatics Engineer

arjan.tabak@sensar.nl

Arjan gebruikt zijn Bachelor in Toegepaste Aardwetenschappen en zijn Master in Geomatics (beiden TU Delft) om onze klanten te begeleiden in het kiezen van de beste monitoring strategie en in de verwerking van deformatiemetingen naar beslisinformatie. Hij heeft ervaring met tientallen toepassingen in evenzoveel verschillende omgevingen en hij heeft daarmee al een goede beeld van wat eerder werkte en wat niet.

S&T Groep

S&T Groep

Meer dan 100 high-tech specialisten

Ieder project kent zijn eigen eisen aan de informatie die daadwerkelijk het verschil maakt voor onze klanten. Als onderdeel van de S&T groep heeft Sensar toegang tot de kennis van meer dan 100 specialisten op MSc en PhD-niveau in vakgebieden als data science, remote sensing, software engineering en aanverwante velden. Heeft u meer nodig dan InSAR kan bieden? Dat is geen probleem als u zaken doet met Sensar!

Alone we can do so little
together we can do so much

Sensar is in 2017 opgericht door een ervaren InSAR-team. We helpen organisaties om de risico’s van verzakkingen en deformatie onder controle te krijgen en te houden. Sensar levert professionele data diensten aan professionele organisaties. Vanuit ons kantoor in Delft bedienen we klanten wereldwijd.

Onze missie is om deze zeer complexe satellietdata producten in handen te krijgen van zoveel mogelijk professionals – zowel ingenieurs als beleidsmakers. Zij kunnen nog meer waarde genereren door hun domeinkennis toe te voegen. Deze missie stuurt hoe wij ons product ontwikkelen, maar ook welke partnerships wij aangaan.

Ons doel is om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Respect voor uw belangen staat daarbij voor ons voorop. We begrijpen dat we slechts een van uw leveranciers zijn en daarom proberen wij zo betrouwbaar en transparant mogelijk te werken. Uiteraard hebben we interne processen om geheimhouding, compliance en kwaliteit te waarborgen volgens industrienormen. Maar wellicht belangrijker: we nemen beslissingen in het belang van onze lange-termijn relaties en niet slechts de korte-termijn winst.

Iedere samenwerking begint met een eerste gesprek. Als u contact opneemt dan ontdekken we graag hoe wij u kunnen ondersteunen.

© Copyright Sensar - Design by DMVY