Arjan Tabak

Arjan Tabak

Managing Director

arjan.tabak@sensar.nl

Arjan gebruikt zijn Bachelor in Toegepaste Aardwetenschappen en zijn Master in Geomatics (beiden TU Delft) om onze klanten te begeleiden in het kiezen van de beste monitoring strategie en in de verwerking van deformatiemetingen naar beslisinformatie. Hij heeft ervaring met tientallen toepassingen in evenzoveel verschillende omgevingen en hij heeft daarmee al een goede beeld van wat eerder werkte en wat niet.

Reinier Oost

Reinier Oost

Product Lead

reinier.oost@sensar.nl

Reinier combineert zijn Master-opleiding Geomatics aan de TU Delft met zijn passie voor programmeren en automatiseren en zijn ervaring in het ontwikkelen van oplossingen op basis van satellietdata. Hij bedenkt, bouwt en test nieuwe InSAR- en GIS-functionaliteit in ons platform. Daarnaast werkt Reinier aan de automatisering van onze (geodetische) kwaliteitsborging processen.

Anibal Rivero

Anibal Rivero

Platform Lead

anibal.rivero@sensar.nl

Anibal geeft leiding aan het ontwerpen en bouwen van ons schaalbare data processing platform en de tools om ons serverpark efficiënt te beheren. Met een opslagcapaciteit op de schaal van een petabyte en met tientallen servers is zijn werk een belangrijke pijler van Sensar’s succesvolle ‘platform-as-a-service’ strategie.

Dr. Esteban Aguilera

Dr. Esteban Aguilera

Chief Scientist

esteban.aguilera@sensar.nl

Esteban is verantwoordelijk voor onze technische roadmap, in het bijzonder voor ontwikkeling van ons in-house InSAR platform. Na een Master-titel in Informatica is hij bij het prestigieuze DLR-instituut in Duitsland ‘summa cum laude’ gepromoveerd op geavanceerde InSAR technieken. Esteban heeft zo’n 10 jaar werkervaring in beide vakgebieden.

Corne Verhoeven

Corne Verhoeven

Application Engineer

corne.verhoeven@sensar.nl

Corné heeft een MSc in Lucht- en Ruimtevaarttechniek en stevige ervaring met data science. Corné bedenkt en maakt simpele dataproducten op basis van de complexe InSAR metingen, zodat de interpretatie vergemakkelijkt wordt en de data aansluit bij het specifieke klantprobleem. Hiervoor is hij voortdurend bezig nieuwe prototypes te ontwikkelen die onze data visualisatie, integratie in de klantsystemen, standaardisering en kwaliteitscontrole weer een stukje verder brengen.

Joana Wiese

Joana Wiese

Application Engineer

joana.wiese@sensar.nl

Joana heeft een MSc in Lucht- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft en een sterke achtergrond in het werken met satellietdata. Als Application Engineer streeft ze ernaar om hoogwaardige producten te leveren die zijn afgestemd op de behoefte van onze klanten. Om ervoor te zorgen dat onze producten makkelijk zijn in gebruik, zet ze haar creativiteit en expertise in om de visualisatie, kwaliteitscontrole en productlevering steeds een stapje verder te brengen.

Dr. David A. Monge

Dr. David A. Monge

Scientific Cloud Computing Engineer

david.monge@sensar.nl

David heeft meer dan 10 jaar ervaring als software engineer, vooral in relatie tot grootschalige cloud computing voor complexe rekenmodellen. Op het onderwerp "optimalisatie van cloud computing rekenkracht met behulp van machine learning" haalde hij eerder een PhD (summa cum laude). In het Sensar team zorgt David’s werk ervoor dat ons InSAR processing platform uniek is: makkelijk schaalbaar, met zeer hoge uptime, volledig quality controlled en extreem snel.

Sergio Alonso

Sergio Alonso

Platform Engineer

sergio.alonso@sensar.nl

Sergio zorgt ervoor dat alles soepel loopt bij ons zeer schaalbare data processing platform. Dit doet hij op het niveau van de IT infrastructuur en door de broncode te optimaliseren en vrij van bugs te houden. Door zijn passie, uitgebreide kennis en 20 jaar werkervaring behoort hij tot de besten in zijn veld.

S&T

S&T

Meer dan 100 experts

Soms is alleen Sensar’s expertise niet voldoende om een interdisciplinair project uit te voeren. Daarom partneren we graag met andere domein experts. Als lid van de S&T familie heeft Sensar bovendien toegang tot meer dan 100 experts op uiteenlopende onderwerpen van data analyse, software ontwikkeling, verschillende soorten instrumentatie en meettechnieken of signaalverwerking. Zo kunnen we snel het perfecte team samenstellen voor ieder probleem!

Alone we can do so little
together we can do so much

Sensar is in 2017 opgericht door een ervaren InSAR-team. We helpen organisaties om de risico’s van verzakkingen en deformatie onder controle te krijgen en te houden. Sensar levert professionele data diensten aan professionele organisaties. Vanuit ons kantoor in Delft bedienen we klanten wereldwijd.

Onze missie is om deze zeer complexe satellietdata producten in handen te krijgen van zoveel mogelijk professionals – zowel ingenieurs als beleidsmakers. Zij kunnen nog meer waarde genereren door hun domeinkennis toe te voegen. Deze missie stuurt hoe wij ons product ontwikkelen, maar ook welke partnerships wij aangaan.

Ons doel is om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Respect voor uw belangen staat daarbij voor ons voorop. We begrijpen dat we slechts een van uw leveranciers zijn en daarom proberen wij zo betrouwbaar en transparant mogelijk te werken. Uiteraard hebben we interne processen om geheimhouding, compliance en kwaliteit te waarborgen volgens industrienormen. Maar wellicht belangrijker: we nemen beslissingen in het belang van onze lange-termijn relaties en niet slechts de korte-termijn winst.

Iedere samenwerking begint met een eerste gesprek. Als u contact opneemt dan ontdekken we graag hoe wij u kunnen ondersteunen.

© Copyright Sensar - Design by DMVY